meny

&guide

Med and hotels Stockholmsguide tipsar vi om våra guldkorn som vi tycker är värda ett besök när du är i huvudstaden. Om du har andra tips som du tycker passar på vår sida, maila oss gärna på info@andhotel.se. Vi tar tacksamt emot roliga idéer så vi kan hjälpa andra gäster att planera en grym Stockholmsvistelse.

Grandpa

Kläd- och inredningsbutik med utvalda märken som Hope, Rodebjer, Ganni, Our Legacy m.fl.

Grandpas egna ord: Idag har vi 6 butiker: en i Göteborg, en i Malmö, tre i Stockholm och online www.grandpastore.com. Vare sig du besöker oss online eller i någon av våra butiker kommer du snart märka att vår starkaste usp, cherry-on-top så att säga, är team Grandpa d.v.s. vår personal. Vi andas och lever skandinavisk livsstil med unik kunskap och 2 ton personlighet.

Nordiska Kompaniet NK

Ett av Stockholms mest kända och anrika varuhus. Svenskt och internationellt mode, kosmetik, juvelerare, glas och keramik, inredning, delikatesser och mycket mer.

Åhléns City

Bra shopping erbjuder det stora Åhlénsvarhuset mitt i Stockholms city. Här finner du mode, inredning och kosmetik under ett och samma tak. Åhl+ens City har utvälda märken av flera av Sveriges ledande modehus.

Urban Deli

I kvartert bredvid and hotel ligger härliga Urban Deli. En matvarubutik utöver det vanliga. Här serveras dessutom frukostar, bruncher, luncher och middag i restaurangen. Generösa öppettider och god mat!

Restaurang Hantverket

En riktigt trevlig restuarnag med väldigt god mat!

Hantverkets egna ord: Det är det vi lever för: att laga god mat lagad från grunden med hjärta, själ, handgripligen med våra flinka händer, precis som alla riktiga hantverkare jobbar.

Dramaten

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. På Dramaten spelas således klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom.

Operan

Kungliga Operan är Sveriges nationalscen för opera och balett.

Operans egna ords: Kungliga Operan presenterar varje år både regissörer och solister i världsklass. Ensemblen bjuder på såväl traditionella klassiker som helt nyskrivna verk. Som nationalscen för balett bjuder Kungliga Baletten både på tåspets och tyll samt modern koreografi. Med en fot i traditionen och den andra i framtiden har kompaniet en trogen publik.

Moderna Museet

Moderna museet har en av världens främsta samlingar av modern- och samtidskonst från 1900-talets början till idag, med konstnärer som Warhol, Picasso, Dalí och Matisse. Utöver samlingen presenteras också tillfälliga utställningar. Aktiviteter för barn, butik, restaurang och espressobar. Gratis intr

Vasa Museet

Skeppet Vasa kantrade och sjönk i Stockholm 1628. Efter 333 år på botten bärgades det väldiga krigsskeppet och resan kunde fortsätta. Idag är Vasa världens enda bevarade 1600-talsskepp och Vasamuseet det mest besökta museet i Skandinavien.