Påsklovserbjudande – boka hotell i Stockholm

Upptäck storstaden i påsk! Best Western påsklovserbjudande ger dig 20% när du bokar en hotellnatt under påsktider. Har du inga planer än så kan vi tipsa om att ta en minisemester i Stockholm och boka hotellrum hos oss på Best Western and hotel.

Stockholm har så mycket roligt att erbjuda; restauranger, biografer, teatrar och museum. Välj och vraka och gör påsklovet till en härlig minisemester. Stockholm har så mycket härliga nöjen att erbjuda; museum, restauranger, biografer och shopping.  Stockholm har ju en hel del intressanta museer att stoltsera med t.ex. Vasa MuseetJunibacken eller Tekniska Museet. Välj och vraka på vad som passar din familj bäst. Läs gärna i vår Stockholmsguide för att se vad mer för guldkorn vi tipsar om.

Best Western and hotel är ett modernt innerstadshotell som erbjuder något mindre rum till ett bättre pris. Smaller rooms – better comfort! Rummen är inredda med en genomtänkt och schysst design. Vi har inte snålat med materialen; regndusch, golvvärme och sköna sängar från Mille Notti. Hos oss sover du gott och har nära till innerstadens puls och nöjen. Vi har ett riktigt bra WiFi för dig som vill vara uppkopplad. Kanske passar du på att hänga kvar på hotellrummet och se en bra film?

Vill ni stanna på hotellet för en god middag så finns and restaurant till ditt förfogande. Här serveras mat som är tillagad av våra duktiga kockar och servisen ger dig ett trevligt välkomnande.

En av de stora fördelarna med att bo på hotell är den goda frukosten. Hos oss är det inget undantag utan njut av en lång morgon och starta dagen på bästa sätt.

Ta del av vårt påsklovserbjudande och boka hotellrum i Stockholm.

Frukostens öppettider
Måndag – fredag kl. 06.00-09.30
Lördag – söndag kl. 07.00-11.00

Bokningskod
WEB18 – uppge kampanjkoden vid bokning

Bokningsperiod
12 mars till 28 mars

Boendeperiod
23 mars till 8 april

Bokas via
bestwestern.se
Läs mer om erbjudandet på bestwestern.se