20% rabatt – sommar i Stockholm

Bo på hotell i Stockholm i sommar och boka vårt sommarerbjudande. Best Westerns and hotels hotellerbjudande ger dig 20% när du bokar en hotellnatt i semestertider. Har du inga planer än så kan vi tipsa om att ta en minisemester i Stockholm och boka hotellrum hos oss på Best Western and hotel.

Upptäck Stockholm

Stockholm har så mycket roligt att erbjuda; restauranger, biografer, teatrar och museum. Välj och vraka och gör en weekend i Stockholm till en härlig minisemester. Huvudstaden har så mycket spännande nöjen att erbjuda; museum, restauranger, biografer och shopping.  Stockholm har ju en hel del intressanta museer att stoltsera med t.ex. Vasa Museet, Junibacken, Moderna museet eller Tekniska Museet. Välj och vraka på vad som passar din familj bäst. Läs gärna i vår Stockholmsguide för att se vad mer för guldkorn vi tipsar om.

and hotel

Best Western and hotel är ett modernt innerstadshotell som erbjuder något mindre rum till ett bättre pris. Smaller rooms – better comfort! Rummen är inredda med en genomtänkt och schysst design. Vi har inte snålat med materialen; regndusch, golvvärme och sköna sängar från Mille Notti. Hos oss sover du gott och har nära till innerstadens puls och nöjen. Vi har ett riktigt bra WiFi för dig som vill vara uppkopplad. Kanske passar du på att hänga kvar på hotellrummet och se en bra film?

Vill ni stanna på hotellet för en god middag så finns and restaurant till ditt förfogande. Här serveras mat som är tillagad av våra duktiga kockar och servisen ger dig ett trevligt välkomnande.

En av de stora fördelarna med att bo på hotell är den goda frukosten. Hos oss är det inget undantag utan njut av en lång morgon och starta dagen på bästa sätt.

bokning

Ta del av vårt sommarerbjudande och boka hotellrum i Stockholm. Erbjudandet gäller på alla Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

Bokningskod
WEB18 – uppge kampanjkoden vid bokning
Erbjudandet gäller i mån av plats.

Bokningsperiod
20 april till 19 augusti

Boendeperiod
21 juni till 19 augusti

Bokas via
bestwestern.se