hotellerbjudande

Just nu har vi 20% weekendrabatt för dig som vill lyxa till det lite extra och bo på hotell. Boka in en härlig weekend i Stockholm, kika gärna på &guide så får du våra stockholmstips.

Boka här för bästa pris. 20% rabatt på helger (fre-sön) och lov när du använder kampanjkoden ”WEBDEAL”.

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum – så det är först till kvarn som gäller

and hotel

Best Western and hotel är ett innerstadshotell mitt i Stockholms City, som erbjuder något mindre rum till ett bättre pris. Smaller rooms – better comfort! Rummen är inredda med en genomtänkt och schysst design. Vi har inte snålat med materialen; regndusch, golvvärme och sköna sängar från Mille Notti. Hos oss sover du gott och har nära till innerstadens puls och nöjen. Vi har ett riktigt bra WiFi för dig som vill vara uppkopplad.

Vill ni stanna på hotellet för en god middag så finns and restaurant till ditt förfogande. Här serveras mat som är tillagad av våra duktiga kockar och servisen ger dig ett trevligt välkomnande.

En av de stora fördelarna med att bo på hotell är den goda frukosten. Hos oss är det inget undantag utan njut av en lång morgon och starta dagen på bästa sätt.

Bokning

Bok ett härligt weekenderbjudande, gäller även för lov!

Bokningskod
WEBDEAL – uppge kampanjkoden vid bokning
Lägg in aktuella datum så kan du sedan skriva in kampanjkoden.

Boendeperiod
Helger (fre-sön) samt lov fram till 21/4-19

Bokas via
bestwestern.se

Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt! Erbjudandet gäller på alla hotell inom Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.